SMS donacije

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo OTROK5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EVROV za nakup opreme za Pediatrično kliniko.*

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo OTROK na številko 1919 in prispevali boste 1 EVRO za nakup opreme za Pediatrično kliniko.**

Ustanova za Pediatrično kliniko, ki je bila ustanovljena decembra 1994, ima osnovno poslanstvo omogočiti čim višjo kakovost zdravljenja otrok.

V več kot 25 letih je bilo opravljenega veliko dela pri pripravah in zbiranju sredstev za začetek gradnje pediatrične klinike. Leta 2005 je država prevzela stroške za izgradnjo, zato je ustanova nadaljevala z zbiranjem sredstev za nakup prepotrebne opreme, ki je ni zagotavljala država iz proračuna. Uspelo nam je zbrati sredstva za nakup aparata za magnetno resonanco, urediti prostore za preiskave ter izvesti nakup prepotrebnih dodatnih aparatov za preiskave otrok v anesteziji. Nadaljujemo z zbiranjem sredstev za drugo prepotrebno opreme za redno delo zdravstvenega osebja, ki zelo dobro skrbi za vse naše otroke.

Prosimo vas, da nam z SMS donacijami pri tem pomagate tudi vi!

*Prispevate lahko uporabniki mobilnih omrežij A1, Telekoma SlovenijeT-2 in Telemach.

**Prispevate lahko uporabniki mobilnih omrežij A1T-2 in Telemach.

(SMS-donacije pri uporabnikih operaterja Telemach trenutno ne delujejo. Trudimo se, da bi sodelovanje čim prej spet vzpostavili. Hvala za razumevanje!)

Operaterji se odpovejo vsem prihodkom iz naslova tako poslanih SMS-sporočil. Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS Donacija so objavljeni v priponki spodaj.

Torej, pošljite SMS s ključno besedo OTROK5 ali OTROK na številko 1919 in prispevajte za nakup opreme za Pediatrično kliniko.

Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija