Zakaj donirati nam

Ustanova za novo Pediatrično kliniko je bila ustanovljena decembra 1994, ko si je zadala cilj, da pomaga zbrati sredstva za novo pediatrično kliniko. Leta 2005 je država prevzela financiranje izgradnje nove Pediatrične klinike, zato je Ustanova nadaljevala z zbiranjem sredstev za nakup prepotrebne opreme, ki je država ni zagotavljala iz proračuna. Tako nam je v naslednjih letih uspelo s pomočjo donatorjev zbrati sredstva za nakup aparata za magnetno resonanco, urediti prostore za te preiskave ter izvesti nakup prepotrebnih dodatnih aparatov za preiskave otrok v anesteziji. Aparati in prostori so bili predani v uporabo leta 2013.

Ustanova za novo Pediatrično kliniko si po 25-letnem delu še vedno prizadeva omogočiti čim višjo kakovost zdravljenja bolnih otrok, ki iz vse Slovenije prihajajo na zdravljenje v Pediatrično kliniko.

Pri oblikovanju seznama potrebne opreme sodelujemo s predstojniki oddelkov in služb, kot tudi z medicinskim osebjem. Potrebe po novi opremi se razlikujejo glede na oddelke Pediatrične klinike, kjer se otroci zdravijo. Potrebe oddelkov objavljamo na naši spletni strani, saj verjamemo, da imate darovalci pravico vedeti, kam gredo sredstva, s katerimi nam pomagate izboljšati kakovost zdravljenja naših otrok.

Veseli smo, da imamo v Sloveniji sodobno Pediatrično kliniko. Ponosni, da smo Pediatrični kliniki zagotovili eno najsodobnejših naprav za magnetno resonanco. Sedaj je naša naloga, da poskrbimo, da se vsa iztrošena oprema naše klinike zamenja z novo, najsodobnejšo.

Verjamemo, da si bolni otroci zaslužijo najboljše, zato vas naprošamo, da nam pomagate po svojih močeh zbrati za novo opremo.

Kako nam lahko pomagate:

  • Z nakazilom donacije na TRR SI56 0400 1004 6483 165 (NOVA KBM, d.d.). (v skladu z 59. členom ZDDPO lahko izkoristite olajšave)
  • Z neposrednim nakupom opreme
  • Z donacijo namesto novoletnih čestitk partnerjem
  • Z namenitvijo dohodnine vas in vaših najbližjih, prijateljev, kolegov in sodelavcev
  • Z organizacijo dogodka v korist Ustanove za novo Pediatrično kliniko
  • Z SMS donacijami na 1919 s ključno besedo OTROK (1 €) ali OTROK5 (5 €)
  • Z donacijo namesto rojstnodnevnih ali poročnih daril in nakupa cvetja ali sveč

PredstavitevPodjetjaUnPK.

Najlepša hvala za vaš dar.

Ne pozabite na Pediatrično kliniko!