Dobrodelna prodajna razstava fotografij Jana Pirnata

Pobuda Jana Pirnata, 22-letnega fotografa, ki je bil že pri dveh mesecih življenja diagnosticiran s kronično, neozdravljivo boleznijo – cistično fibrozo, da z dobrodelno prodajno razstavo fotografij pripomore k nakupu videobronhoskopa, je vredna vse pohvale. S spomini na preživete dneve na Pediatrični kliniki, se je odločil, da svoje fotografije proda, izkupiček pa nameni Ustanovi za novo Pediatrično kliniko, ki je tudi z njegovo pomočjo pomagala zbrati sredstva za nakup novega sodobnega videobronhoskopa, ki je bil 28. januarja 2016 slovesno predan v uporabo Službi za pljučne bolezni Pediatrične klinike v Ljubljani.

Dobrodelno prodajna razstava edinstvenih fotografij Jana Pirnata je spremljala akcijo zbiranja sredstev za videobronhoskop Pediatrične klinike, ki je edini center v državi, ki opravlja diagnostične in vse razpoložljive posege terapevtske upogljive bronhoskopije. Dostopnost do preiskave predstavlja neizogibni sodobni standard obravnave bolnih otrok s pridobljenimi in prirojenimi motnjami imunskega odziva (rakave bolezni v otroštvu, pridobljene imunske pomanjkljivosti, presajeni solidni organi in krvotvornih matičnih celic pri otrocih.

Format fotografij je 100 cm  x 70 cm.

Ustanova za novo Pediatrično kliniko vabi vse, ki bi fotografije želeli kupiti in tako nameniti sredstva Ustanovi za novo Pediatrično kliniko, da svojo namero o nakupu oddate prek elektronske pošte na ustanovapk@gmail.com. V elektronski pošti navedite številko in naslov fotografije, vaše podatke ter znesek donacije, ki ste jo pripravljeni nameniti za Ustanovo za novo Pediatrično kliniko. Osnovna cena ene fotografije je 100 €. Hvala!

Dobrodelna_Razstava-202  Letenje nad slabim

Dobrodelna_Razstava-8 03 Energija

Dobrodelna_Razstava-5 05 Harmonija

Dobrodelna_Razstava-7 06 Prijatelji

Dobrodelna_Razstava-6 07 Jadranje

Dobrodelna_Razstava-13 12 Osvežitev

Dobrodelna_Razstava-14 14 Moč