Ustanova za Pediatrično kliniko

Dobrodošli!

23. za endo UZ

Na dm teku za ženske prejeli donacijo v višini 8.000 € za UZ aparat

Ustanova za novo Pediatrično kliniko se že dobrih 21 let trudi za višanje kakovosti zdravljenja otrok. V mesecu maju smo uspeli iz zbranih sredstev nakupiti že napravo za uroterapijo za otroke z urinsko inkontinenco za KO za nefrologijo, prenosni monitor življenjskih funkcij za Sprejemno triažni oddelek ter tri tehtnice, eno za novorojenčke za Klinični oddelek za novorojenčke prek chariyo.com, eno za majhne in drugo za velike otroke za KO za nefrologijo. Uspelo nam je zbrati tudi za nakup merilca krvnega tlaka z več manšetami. Zahvaljujemo se več tisoč donatorjem in podjetjem, ki so nas podprli.

Po uspešnih zbiralnih akcijah za zgoraj naštete naprave se je z dm tekom za ženske začela akcija zbiranja donacij za nov ultrazvočni aparat za endokrinološko ambulanto, s katerim bodo mogoči pregledi kar v ambulanti, kar občutno skrajša čas obravnave bolnih otrok. Podjetje dm je prispevalo 8.000 €, kar nam bistveno skrajša pot do nakupa te prepotrebne naprave.

Podjetju dm in vsem donatorjem naše Ustanove se srčno zahvaljujemo za vso podporo, pobude in dobre želje, ki nam jih pošiljate.

Ob ultrazvoku zbiramo tudi za elektronski digitalni višinomer za Službo za alergologijo, revmatologijo in klinično imunologijo, ki bo omogočil natančno merjenje otrok, ki imajo revmatska obolenja. Našim akcijam lahko sledite na www.ustanovazapediatricno.si/donacije/

Deli na omrežjih: