Ustanova za Pediatrično kliniko

Dobrodošli!

Ustanova za novo Pediatrično kliniko gre v nakup sodobnega EEG!

Otroci na Pediatrični kliniki bodo kmalu dobili prekrasno darilo. Namreč vsi tisti, ki ste nam prispevali za EEG, ste pripomogli k čudovitemu dogodku. Kupili bomo nov elektroencefalograf z videolinijo za Pediatrično kliniko. Predali ga bomo Kliničnemu oddelku za otroško, mladostniško in razvojno nevrologijo.
Letno je na preiskavo EEG napotenih do 250 otrok, te bodo zdaj hitrejše in učinkovitejše, predvsem pa je pomembno, da jih bodo lahko zdravniki opravljali ob bolniški postelji, kar bo za kritično bolne otroke udobneje in predvsem manj stresno.
Vsem, ki ste prispevali Ustanovi za novo Pediatrično kliniko, se iz srca zahvaljujemo.

Kot smo vas obvestili prejšnji mesec, smo si to jesen zadali, da zberemo sredstva za tri naprave, ki jih na Pediatrični kliniki nujno potrebujemo. Stopili smo skupaj in zelo hitro zbrali za elektrokardiograf za Sprejemno triažni oddelek, danes za elektroencefalograf za nevrološki oddelek.

Na prvi dan zime nam do videobronhoskopa manjka še slaba polovica potrebnih sredstev.
Pri zbiranju sredstev za napravo za učinkovitejše preiskovanje pljuč so nam do sedaj pomagali tudi Jan Pirnat z dobrodelno prodajno razstavo fotografij in člani Kulturno umetniškega društva Sovodenj, ki so priredili dobrodelni dogodek in v naš sklad prispevali 1000 €. Na obeh dogodkih je bila z nami tudi glasbena skupina Čedahuči.

Vljudno vas vabimo, da po svojih močeh tudi vi prispevate za videobronhoskop, ki ga Pediatrična klinika nujno potrebuje.
Najenostavnejši način podpore je donacije prek Paypala ali SMS donacija z besedo OTROK5 na 1919.

Prejete donacije vsak delovni dan dopisujemo potrebnemu znesku, kar lahko vidite na naši vstopni strani.

Najlepša hvala za vso podporo!

Deli na omrežjih: