Ustanova za Pediatrično kliniko

Dobrodošli!

RazstavaJanPirnat_2

Razstava Jana Pirnata že na ogled

V avli Pediatrične klinike je te dni na ogled razstava fotografij Jana Pirnata, 22-letnega fotografa, ki ima posebno zgodbo.

Vabimo vas, da se udeležite osrednjega dogodka ob postavitvi te dobrodelne prodajne razstave s pomenljivim naslovom ’65 vrtnic’, ki simbolizirajo cistično fibrozo, neozdravljivo bolezen, ki že vse življenje spremlja Jana Pirnata. Na dogodku bodo Jana spremljali tudi paraolimpijec Gal Jakič in glasbena skupina Čedahuči, program pa bo povezoval David Urankar.

Janova zgodba je posebna in ponosni smo, da je izbral prav Ustanovo za novo Pediatrično kliniko, da nam pomaga zbrati sredstva za nakup videobronhoskopa, ki ga Služba za pljučne bolezni Pediatrične klinike UKC Ljubljana nujno potrebuje. Jan si s to pobudo želi ozaveščati o njegovi neozdravljivi kronični bolezni – cistični fibrozi ter se zahvaliti sodelavcem Službe za pljučne bolezni za vse trenutke, ki jih je v otroških in najstniških letih preživel z njimi, ko se mu je stanje poslabšalo.

Vljudno vas vabimo, da se tudi vi udeležite razstave in z nakupom ene od Janovih fotografij prispevate v sklad za nakup videobronhoskopa. Ker so njegove slike izjemno močne in pripovedne, so morda prava izbira za na steno vašega podjetja. Ob vsakokratnem ogledu boste lahko vašim zaposlenim in strankam povedali Janovo zgodbo in tako tudi vi ozaveščali o cistični fibrozi, kar je Janova velika želja.

Slike si lahko ogledate na https://www.ustanovazapediatricno.si/dogodki/dobrodelna-prodajna-razstava-fotografij-jana-pirnata/
ali v avli Pediatrične klinike na Bohoričevi 20, saj razstava že stoji. Fotografije so formata 70 cm x 100 cm.

Vljudno vabljeni!

Deli na omrežjih: